23.9 C
București
vineri, martie 29, 2024
AcasăStirea zileiImbunatateste atentia si ajuta la scaderea in greutate! Acestea sunt doar doua...

Imbunatateste atentia si ajuta la scaderea in greutate! Acestea sunt doar doua din cele zece beneficii dovedite ale uleiului de peste (Omega 3)

in:

Stiri pe acelasi subiect

Tot timpul auzi despre acizii omega 3, dar nu stii de unde sa-i iei. Beneficiile acestora sunt foarte cunoscute. Iata un top 10 al principalelor beneficii ale uleiului de peste.

10. Imbunatateste atentia

Cu toate ca perioada pana cand vei observa efectele vizibile este de 6 saptamani, imbunatatirile in sporirea atentiei sunt foarte vizibile. Copii cu ADHD au nivelurile de omega3 mult mai scazute fata de o persoana sanatoasa.

9. Imbunatateste functionarea creierului la fat

Uleiul de peste este foarte bun pentru viitorul copil, atunci cand este consumat de catre femeia insarcinata. Femeile insarciante ce au luat suplimente pe baza de omega3 in timpul sarcinii au nascut copii cu un coeficient de inteligenta crescut.

8. Poate prevenii schizofrenia

Un studiu a demonstrat legatura directa intre nivelul de omega3 din sange si schizofrenie. Studiul a fost efectuat pe 81 de persoane care prezentau semne timpurii ale schizofreniei.

7. Ajuta la scaderea in greutate

Numeroase studii au demonstrat calitatea acestui supliment in lupta impotriva kilogramelor.

6. Infrumuseteaza pielea

Imbunatateste hidratarea pielii, lupta impotriva acneii si reduce ridurile. Acestea nu sunt singurele avantaje, sunt mult mai multe dar nu sunt inca descoperite.

5. Elimina durerile articulare

Ajuta la tratarea inflamatiilor, osteoporozei si in tratarea artritei.

4. Reduce inflamatiile in tot corpul

Trei grame de ulei de peste pe zi sunt suficiente pentru a reduce inflamatiile indiferent de felul acestora.

3. Scade nivelul trigliceridelor

In special valabil pentru cei ce sufera de HIV sau SIDA si nu numai.

2. Scade colesterolul

O clinica de renume din America, recomanda suplimentele pe baza de ulei de peste pentru reducerea colesterolului. Cu toate acestea, medicii recomanda uleiul de peste indiferent de starea de sanatate.

1. Reduce depresia

Studii au demosntrat puterea miraculoasa a uleiului de peste in tratarea si prevenirea depresiei. Persoanele din tarile cu ape reci, unde se consuma mult peste sunt expuse mult mai rar depresiei.

 

Ultimele stiri