23.9 C
București
vineri, martie 29, 2024
AcasăEconomieIncepe constructia unui nou MALL in Capitala! Vezi cand va fi gata...

Incepe constructia unui nou MALL in Capitala! Vezi cand va fi gata ParkLake Plaza! FOTO

in:

Stiri pe acelasi subiect

Incepe constructia noului centru comercial ParkLake din cartierul Titan din Capitala, au anuntat compania portugheza Sonae Sierra si dezvoltatorul irlandez Caelum Development .

Noul termen prezentat este luna decembrie, in conditiile in care a fost obtinuta autorizatia de constructie, informeaza incont.ro.

ParkLake Plaza va fi amplasat pe Bulevardul Liviu Rebreanu, langa Parcul Titan, din sectorul 3, pe un teren de 8,2 hectare, achizitionat de Caelum Development in 2006.

Centrul comercial, cu o suprafata totala de 70.000 metri patrati, 200 de magazine si 2.600 de locuri de parcare, urmeaza sa fie deschis in 2016, dupa investitii de 180 de milioane de euro, potrivit unui comunicat al dezvoltatorilor.

ParkLake Plaza va include o zona de restaurante internationale cu peste 20 de unitati, un multiplex Cinema City cu 16 sali, un hipermarket Cora cu o suprafata de 15.000 mp, Pure Fitness, Flanco, Douglas, Zara Home si mai multe magazine de moda precum H&M, Mango, Zara, OYSHO, Pull & Bear, Stradivarius si Massimo Dutti, Bershka.

Centrul va oferi si o varietate distincta de activitati de timp liber si sporturi aflate in legatura cu parcul Titan.

1m1

1m2

1m3

1m4

1m5

Sursa: rtv.net

Ultimele stiri