9.8 C
București
miercuri, aprilie 24, 2024
AcasăSocialAngajariCauti un loc de munca ? Vezi ce firme recruteaza prin “Angajatori...

Cauti un loc de munca ? Vezi ce firme recruteaza prin “Angajatori de top”

in:

Stiri pe acelasi subiect

Unul dintre cele mai asteptate evenimente de pe piata muncii, “Angajatori de top”, se va desfasura la Sala Palatului din Bucuresti, in zilele de 26 si 27 octombrie. Organizatorii anunta ca cele mai active firme din Romania si-au anuntat prezenta , fiind deschise peste 3.000 de oportunitati de cariera. In cele doua zile de “ targ” vor participa peste 90 de companii din IT&C, outsourcing, FMCG, financiar-bancar, inginerie, retail, audit si consultanta.

Echipa noastra din Bucuresti are la acest moment aproximativ 100 de persoane, iar pana la jumatatea anului viitor intentionam sa ajungem la peste 260 de angajati. Prin urmare avem o activitate intensa de recrutare in Bucuresti si o varietate de pozitii deschise in acest moment. Aproximativ 20% dintre posturile disponibile se adresează candidaţilor entry-level, în timp ce restul posturilor sunt destinate în proporţii egale candidaţilor cu un nivel mediu de experiență şi seniori” a declarat Alexandra Covaci, Recruitment Manager, Endava.

Oferta angajatorilor acopera toate sectoarele de activitate. Candidatii care sunt specializati in IT&C pot alege din joburile puse la bataie de IBM, Dell, Bitdefender, Vodafone, ENEA, 1&1 Internet Development, Samsung Electronics Romania, Intel, Microsoft, Bearing Point, Ubisoft, Cegeka, Luxoft, Ixia, Route 66, Infineon, Stefanini, Freescale, TeamNet Collaborate, Endava, Electronic Arts, Microchip, DigitalOptics Corporation, Thales, Star Storage, Oracle, Incrys, Optaros, Pentalog, Amiq.

La editia din aceasta toamna a evenimentului, punem la dispozitia celor interesati peste 100 de posturi a caror activitate se va desfasura in sediul CGS Romania din Bucuresti, cu incepere in perioada imediat urmatoare. Planurile pentru finalul anului 2012 pun accentul pe recrutarea a 300 de noi angajati in Bucuresti, Brasov si Sibiu, vorbitori de limbi straine, printre care: engleza, spaniola, franceza, germana, italiana, olandeza, portugheza, turca, rusa, ceha, poloneza, etc. In cele trei locatii desfasuram intense campanii de recrutare si suntem prezenti online pe toate site-urile de profil,” a declarat Vladimir Sterescu, Senior Vice President, Computer Generated Solutions.

Cei care activeaza in outsourcing se pot intalni cu reprezentanti ai urmatoarelor companii: Accenture, HP, Computer Generated Solutions, Genpact, Webhelp, Wipro Technologies, Competence Call Center, Carestream, Teleperformace, Studio Moderna, Valoris.

Atractive sunt si locurile de munca destinate inginerilor, firme precum Grup Renault Romania, Adrem Invest, Schneider Electric, TIAB, SNC, SINIAT dorind sa recruteze prin” Angajatori de top”. De asemenea, specialistii in finante-banci se pot intalni in cadrul evenimentului de la Sala Palatului cu reprezentanti ai departementelor de resurse umane din cadrul BCR, BRD – Groupe Société Générale, Raiffeisen Bank, ING Asigurari de Viata, ProCredit Bank, Groupama, UFX Markets, Godwin Austin.

Pe lista angajatorilor care isi prezinta oferta la targ se afla si JTI, L’Oreal Romania, British American Tabaco, McDonald’s Romania, Ursus Breweries, P&G, Scandia, Delaco, Ernst&Young, TMF, dar si Lidl, Rewe Group, OBI, Arabesque.

Cristina Visan, HR Manager, I&T and Consumer Product Delivery, Bitdefender, spune ca 25% din job-urile disponibile in companie sunt de entry level, 50% mid level si 25% senior.

Pentru pozitiile deschise candidatii pot aplica cu un singur CV BarCODE. Testata pentru prima data la editia din primavara a evenimentului, aceasta modalitate s-a dovedit a fi foarte eficienta si usor de accesat de catre candidati.

 

 

Ultimele stiri