ATENTIE! Amenzi de pana la 5000 de lei pentru cine face gratar in locuri neamenajate!

ATENTIE! Amenzi de pana la 5000 de lei pentru cine face gratar in locuri neamenajate!
Raw Life and Style

Zilele acestea, autorităţile vor controla cum este respectată Legea picnicului. A devenit deja o tradiţie pentru români ca ziua de 1 Mai să fie dedicată grătarului în aer liber, cel mai adesea în apropierea pădurilor sau pe malurile apelor.

Deşi au trecut cinci ani de la adoptarea unei legi a picnicului, încă mai sunt oraşe unde nu au fost amenajate locuri speciale pentru grătare, sau dacă există astfel de zone, ele nu sunt gestionate de autorităţi.

Prin urmare, în această perioadă, echipe de control vor patrula în zonele special amenajate pentru picnic, dar și în cele neamenajate dar cunoscute ca fiind frecventate pentru astfel de activități.

Vă reamintim că Legea picnicului prevede amenzi cuprinse între 200 şi 5.000 de lei pentru cei care fac grătarul în alte locuri decât cele special amenajate.
Riscă să fie amendaţi și cei care nu fac curat în urma lor.Citeste pe aceeasi tema:  Una dintre CELE MAI MARI TARI din lume a inceput ERADICAREA CRESTINISMULUI! Toate CRUCILE sunt DOBORATE iar BISERICILE DEMOLATE!

Share this post