Buzdugan si Morar DATI AFARA! Vezi ce-au facut!

Buzdugan si Morar DATI AFARA! Vezi ce-au facut!
Raw Life and Style

Daniel Buzdugan și Mihai Morar au parte de o vară nu tocmai de succes. După ce au câștigat bătălia audiențelor pe radio și au strâns 100.000 de oameni la Forza Zu în Piața Constituției, Buzdu și Morar au plecat pe litoral, unde încingeau atmosfera în Costinești.

 

Au părăsit concurenţa, cea mai veche discotecă din ”staţiunea tineretului” după ani de fructuoasă colaborare, din cauza unor neconcordanţe de ordin financiar.

Încrederea că oriunde sunt, după ei ”potopul”, stimulaţi de numărul record de spectatori pe care l-au avut în faţă la evenimentul Fortza Zu, care a strâns circa 100.000 spectatori în Piaţa Constituţiei (21 mai a.c. ), Buzdu şi Morar s-au mutat anul acesta la clubul concurent din Constineşti împreună cu Adi Mihăilă şi Dj Lucian Bărbulescu, colegii lor de la Zu, informează livearad.

După doar câteva weekenduri de voie bună, patronii discotecii le-a adus la cunoştinţă că încasările nesatisfăcătoare rezultate de pe urma prestaţiilor celor doi MC impun o renegociere financiară.

Aşa că, 23 iulie a.c. a fost ultima zi când Buzdu şi Morar au fost fost gazde la un party în Costineşti, locul lor fiind luat de anonimul Michael Star, DJ Zet şi alţi artişti de muzică de club.

Cei doi rămân însă la Radio ZU în cadrul Trustului Intact Media Group.Citeste pe aceeasi tema:  BBC a facut un reportaj cu Ghita Ciobanul. Uite ce spun despre el!

Share this post