Cea mai mare minciuna IN NUMELE parintelui Arsenie Boca! Biserica castiga sume enorme de bani!

Cea mai mare minciuna IN NUMELE parintelui Arsenie Boca! Biserica castiga sume enorme de bani!
Raw Life and Style

In orice magazin de obiecte bisericesti vei gasi o colectie intreaga de carti scrise de parintele Arsenie Boca. Multe din acestea de afla chiar in magazinele ariepiscopiilor BOR din toata tara.

Cu toate acestea, Arsenie Boca a scris doar o singură carte, „Cărarea Împărăţiei”. O altă carte, „Cuvinte vii”, ar fi fost scrisă de maici, după predicile duhovnicului.

Editura care deţine drepturile de autor pentru aceste titluri vinde cărţile la preţuri pe care puţini credincioşi şi le pot permite, 110 lei bucata.

Cum fenomenul Arsenie Boca creşte de la an la an, edituri mai mici au scos pe piaţă o mulţime de cărţi cu citate atribuite duhovnicului, iar preţurile sunt mult mai mici: între 2 şi 15 lei. Piaţa de carte bisericească aduce profit de aproximativ 20 de milioane de euro pe an, iar titlurile care au o legătură directă sau indirectă cu Arsenie Boca reprezintă aproape 30% din piaţă.

Sursa: romaniatv.roCiteste pe aceeasi tema:  Elevii vor studia o noua materie in scoli, in premiera pentru invatamantul romanesc

Share this post