Culmea tupeului in Vaslui: Asistatii sociali se revolta si nu mai vor sa munceasca, cer doar bani pe degeaba!

Culmea tupeului in Vaslui: Asistatii sociali se revolta si nu mai vor sa munceasca, cer doar bani pe degeaba!
Raw Life and Style

În judeţul Vaslui, asistaţii social nu mai vor să muncească în folosul comunităţii – aşa cum prevede legea – pentru a-şi primi ajutorul social. Din acest motiv, autorităţile locale le-au tăiat indemnizaţia.

Primarii vasluieni încep să nu mai fie îngăduitori cu asistaţii social care, deşi primesc bani de la stat, refuză să presteze cele 70 de ore de muncă lunare în folosul comunităţii.

În comuna Dragomireşti, de pildă, autorităţile locale susţin că au tăiat ajutorul social în ultima vreme pentru 100 de familii după ce membrii acestora au refuzat să muncească în folosul comunei.

De altfel, Agenţia Judeţeană a Ocupare a Forţei de Muncă Vaslui oferă săptămânal câte sute de locuri de muncă, însă acestea nu se ocupă, în ciuda faptului că şomeri sunt destui la Vaslui.

Mai trebuie spus că Agenţia Judeţeană de Plăţi şi Inspecţie Socială achită lunar aproape 3,5 milioane pentru cei peste 11.000 de beneficiari de venit minim garantat din judeţul Vaslui”.

Sursa: RadorCiteste pe aceeasi tema:  Se schimba legea! Ce amenzi URIASE primesti daca-ti lasi catelul nesupravegheat sau daca te certi in public!

Share this post