Declaratie cutremuratoare data de Sanmartean! „Credeam ca e sfarsitul carierei!”

Declaratie cutremuratoare data de Sanmartean! „Credeam ca e sfarsitul carierei!”

Anunt cutremurator dat de fotbalistul Stelei, Lucian Sanmartean. Dupa transferul la echipa din Ghencea si revenirea in nationala, Sanmartean i-a facut pe fani sa regrete ultimii 10 ani fara el in centrul atentiei. 

sanmartean

„Am discutat cu sotia, credeam ca e punctul final al carierei!”

Momentele de magie din 2014 ar fi putut nici sa nu aiba loc. La finalul lui 2011, Sanmartean a fost la un pas sa renunte la fotbal. Se certase cu Halagian la Bistrita si credea ca nu va mai continua in teren. Porumboiu s-a interesat de situatia lui si l-a chemat la Vaslui. Sanmartean recunoaste ca a discutat cu familia despre posibiltiatea de a se retrage, pe care o lua foarte serios in calcul!

„Am avut noroc, domnul Porumboiu s-a interesat de situatia mea si m-a luat la o echipa cu pretentii. Am avut unele momente dificile, chiar vorbeam cu sotia si cu ceilalti din familie si credeam cu totii ca va fi punctul final al carierei mele. Totusi, ar fi fost prea devreme sa se fi incheiat. Cu ajutorul lor, am trecut de momentul delicat si am avut posibilitatea sa merg la Vaslui. Am avut noroc sa ma impun intr-un timp foarte scurt”, spunea Sanmartean in vara lui 2011, dupa prima jumatate de sezon in Moldova.

Sanmartean a fost cel mai bun om de pe teren cu Irlanda de Nord, la fel cum se intamplase si in partida cu Ungaria, acum o luna, tot pe National Arena. Intrarea stelistului pe gazon a decis si jocul cu Finlanda, de la Helsinki, in care Romania a castigat cu 1-0.

Sursa: Sport.ro

Share this post