Demisii in lant la nationala Romaniei dupa decesul lui Patrik Ekeng!

Demisii in lant la nationala Romaniei dupa decesul lui Patrik Ekeng!
Raw Life and Style

Bombă la Federaţia Română de Fotbal. La doar câteva zile după decesul dinamovistului Patrick Ekeng, tot staff-ul medical al echipei naţionale a fost dat afară.

Un conflict financiar între staff-ul medical și conducerea FRF a dus la concedierea masorilor, preparatorului fizic și a medicului cu o lună înaintea EURO 2016. „Lucrurile nu se întâmplau așa cum trebuiau să se întâmple într-un staff profesionist. Sunt multe de spus, de la medicamente și până la nutriție”, a comentat un oficial al FRF, confirmând despărțirea.

„Ni s-au redus contractele de calificare. Ne-au pus să semnăm unele noi chiar acum, ca să ni se diminueze sumele”, a spus unul dintre cei din staff pentru gsp.ro.

„Nu e adevărat. Ne-am asigurat că sînt plătiți pînă la ultimul ban tocmai ca să nu fie probleme. De pildă, Pompiliu Popescu a încasat 90.000 de euro pentru calificare”, a spus oficialul de la Casa Fotbalului.Citeste pe aceeasi tema:  Avertisment METEO: Temperaturi de pana la minus 20 de grade Celsius in noaptea de Revelion!

Share this post