Depresia face victime in lumea modei! Un cunoscut model a fost gasit moart in apartamentul din Bucuresti

Depresia face victime in lumea modei! Un cunoscut model a fost gasit moart in apartamentul din Bucuresti

Depresia face victime in lumea modei!Un cunoscut model a fost gasit moart in apartamentul din Bucuresti. Anca Roventa a murit recent, iar cauzele decesului sunt inca necunoscute. Anca locuia la Milano si a urcat pe cele mai celebre podiumuri din lume. Tanara se intorsese de ceva vreme in Romania, dar nu mai daduse niciun semn de cateva zile. Ea a fost gasita moarta in apartamentul sau.

anca_roventa_a_murit

Anca Roventa a a urcat pe cele mai importante podiumuri de moda din lume. Ea locuia la Milano, dar se intorsese in Romania pentru a petrece Sarbatorile de iarna.

„Azi mi s-a reamintit cat de fragila este viata. Azi suntem aici, maine poate nu. Un accident stupid….si gata. Anca Roventa pot fi eu, tu, oricare si oricine. Un om frumos, bland si vesel, cu toata viata inainte…a plecat. E trist…E dureros…E revoltator! Nu stiu cat sens mai fac semnele de intrebare cand tot ce simt sunt semne de exclamare! M-as opri un pic din alergatura continua dupa caii verzi pe pereti ai societatii si as zabovi un pic sa ma bucur de tot ce-i in jurul meu. Ca e frumos”, a scris Laura Belecciu, prezentatoare TV, pe Facebook.

Prietenii sunt in stare de soc. Nimeni nu stie ce s-a intamplat cu Anca Roventa. Se banuieste ca este vorba de un infarct, mai ales ca top modelul nu dadea semne ca ar suferi de o depresie.

Sursa: Romania TV

Share this post