DOLIU la ”Dansez pentru tine”! Era printre cei mai iubiti din Romania!

DOLIU la ”Dansez pentru tine”! Era printre cei mai iubiti din Romania!
Raw Life and Style

Coregraful Cornel Patrichi s-a stins din viaţă, marţi, în locuinţa sa, au confirmat pentru MEDIAFAX surse oficiale.

Starea de sănătate a lui Cornel Patrichi s-a înrăutăţit, iar apropiaţii acestuia se aşteaptă la ce este mai rău. Soţia coregrafului spune că a chemat preotul, şi a precizat că organismal soţului ei a început să cedeze. Foştii lui colege de la „Dansez pentru tine” i-au transmis mesaje de încurajare, informează RomâniaTV.

„Îmi pare rău că nu am putut fi alături de el atunci când a avut nevoie mai mare. Ştiti cum e, în unele momente parcă îţi este ruşine să suni pentru a întreba”, a spus Emilia Popescu la ProTV, în cadrul emisiunii „La Măruţă”.

Cornel Patrichi a fost diagnosticat in urma cu cinci ani cu cancer pulmonar, iar de atunci se lupta cu boala. Sambata coregraful ar fi trebuit sa-si sarbatoreasca ziua, insa nu a putut face asta din cauza bolii, informează ProTV.

Cornel Patrichi s-a nascut la Bucuresti pe data de 1 aprilie 1944, în zodia berbecului. A absolvit Liceul de Coregrafie în 1962, fiind angajat, în acelasi an, ca balerin la Teatrul „Constantin Tănase”, unde a aparut in revista “Carabus”. Primul sau salariu a fost de 660 de lei. In anul 1970 s-a angajat la Teatrul „Fantasio”. La varsta de 26 de ani a primit derogare ca sa fie maistru, devenind astfel si coreograf. A dansat 8 ani pe scena acelui teatru, dar în paralel, si pentru televiziune si în filme, conform Cinemagia.roCiteste pe aceeasi tema:  PSD renunta OFICIAL la programul de guvernare din alegeri! ADIO bonuri de masa, tichete de vacanta si ore suplimentare platite bugetarilor!

Share this post