Dragnea a pus sef peste spionajul romanesc un plagiator care si-a donat fiului apartamentul din Bucuresti ca sa ia bani de chirie de la stat!

Dragnea a pus sef peste spionajul romanesc un plagiator care si-a donat fiului apartamentul din Bucuresti ca sa ia bani de chirie de la stat!
Raw Life and Style
Liviu Dragnea l-a remarcat pe posibilul șef al Comisiei SIE la nenumăratele orgii vânătorești la care au participat împreună.Totuși, un ins atât de șantajabil, ca Mihai Weber, n-are ce căuta în fruntea Comisiei SIE, și cu atât mai puțin în postura de beneficiar al rapoartelor strict secrete emise de serviciul de spionaj al României, scrie Gorj News despre parlamentarul din județul lui Ponta ajuns șef al Comisiei SIE.
Weber s-a autoplagiat în cinci interpelări identice către miniștrii succesivi ai Transporturilor, doar ca să-și rezolve interesele personale. Weber a făcut cinci interpelări identice despre DN 67 B Tg Jiu – Drăgășani, cu eficiență zero, pentru că pe drumul respectiv nu s-a mișcat niciun pai.
În schimb, și-a angajat fiul la Ministerul Transporturilor și soția la Autoritatea Rutieră Gorj.În 2012 și-a cumpărat loc de deputat de la Ponta. Inexistent pentru județ, timp de 4 ani, înainte de alegerile din 11 decembrie 2016 nu l-au mai susținut nici colegii din PSD Gorj, care l-au plasat pe un loc neeligibil.
Instantaneu, Weber a dat fuga-fuguța la tovarășul lui de orgii vânătorești, Liviu Dragnea, care a rupt lista votată în interiorul PSD Gorj și l-a pus pe Weber pe locul 2, imediat după Ponta, pe lista pentru Camera Deputaților, mai scrie presa locală, citata de flux24.ro.


Citeste pe aceeasi tema:  Cristina Rus nu sta degeaba cat sotul ei este la puscarie! A gasit metoda eficienta pentru a face rost de bani. Uite pe cat se vinde artista

Share this post