Experimente pe romani cu VACCINURI FALSE! Sute de oameni, VACCINATI si de doua ori, s-au imbolnavit de RUJEOLA!

Experimente pe romani cu VACCINURI FALSE! Sute de oameni, VACCINATI si de doua ori, s-au imbolnavit de RUJEOLA!

Numărul cazurilor de rujeolă înregistrate începând cu primăvara trecută și până în prezent a ajuns la 2.165, Timișul ocupând locul al treilea pe țară, cu peste 14 procente din 33 de județe plus Capitala. Cele mai multe cazuri de rujeolă au fost diagnosticate în Arad (509), județ urmat de Caraș-Severin (403).

S-au înregistrat 13 decese, dintre care trei în județul nostru, existând și o suspiciune în cazul unui băiețel care a pierdut lupta cu boala în cursul săptămânii trecute. ”În prezent, mai sunt circa 30 de copii internați în spital. În cazul sugarului decedat recent, analizele serologice efectuate anterior nu au confirmat, dar nici nu au infirmat boala. Probele recoltate la necropsie urmează să fie analizate la București”, a precizat medicul Virgil Musta, purtător de cuvânt al Spitalului de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie ”Victor Babeș” Timișoara, citat de Renasterea.ro.

Potrivit Centrului Național de Supraveghere și Control al Bolilor Transmisibile, majoritatea celor care s-au îmbolnăvit au avut vârsta între unu și patru ani – 920 de persoane -, grupa de vârstă cel mai puțin afectată fiind la cei de peste 40 de ani (21 de cazuri).

S-au îmbolnăvit deși li s-au administrat două doze de vaccin!

Cea mai mare parte a celor care s-au îmbolnăvit nu au fost vaccinați. Totuși, conform datelor făcute publice de Centrul Național de Supraveghere și Control al Bolilor Transmisibile, una din 20 de persoane care s-au îmbolnăvit făcuse vaccinul care trebuia să o ferească de boală (nu mai puțin de 109 de cazuri). Mai mult decât atât, 33 de persoane s-au îmbolnăvit deși li s-au administrat chiar două doze de vaccin!

Unul din șase bolnavi de 35-39 de ani făcuse vaccinul

În grupa de vârstă 35-39 de ani, în șase dintre cele 36 de cazuri (una din șase persoane) este vorba de persoane vaccinate. La grupa de vârstă 20-24 de ani, raportul este de unu la șapte, iar la grupa de vârstă 15-19 ani, de unu la opt.

Totodată, unul din 13 copii cu vârsta între 10 și 14 ani care a făcut boala a fost vaccinat. La grupa de vârstă cinci-nouă ani, unul din 16 copii a fost vaccinat. La vârsta de unu-patru ani, raportul vaccinați-nevaccinați a fost de unu la 26.

Cauze posibile ale îmbolnăvirii celor vaccinați

”Există două cauze posibile pentru care persoanele vaccinate au făcut boala. Fie vorbim de persoane care genetic nu sintetizează anticorpi (cei din această categorie se prezintă ca și când nu ar fi fost vaccinați), fie e vorba de o altă grupă, cea a persoanelor care au fost vaccinate, dar filtrul protector nu este suficient de mare, adică nu au suficienți anticorpi. Cei din această categorie fac o formă mai ușoară de boală. Este foarte bine ca oamenii să se vaccineze”, a precizat medicul timișorean Virgil Musta.

Citeste continuarea pe Renasterea.ro

Share this post