Fostii ministri tehnocrati raspund la acuzatiile lui Dragnea, care se plange ca NU ARE BANI la buget pentru promisiunile electorale: A venit Dorel la guvernare!

Foștii miniștri din Guvernul Cioloș au reacționat la afirmațiile lui Liviu Dragnea, referitoare la faptul că bugetul pe 2017 „are o gaură de zece miliarde de lei pe care sigur că o s-o acoperim”. Președintele PSD a anunțat, duminică seară, ca va cere comisie de anchetă pentru tehnocrați.

Cristian Ghinea, fost ministru al Fondurilor Europene, a afirmat că „Dorel a ajuns la guvernare”, anunta stiripesurse.ro.

„Dorel a ajuns la guvernare. Dorel calculează să vadă cât face tot ce a promis în campanie. Îi dă cu virgulă. Nu încape orice ar face. Dorel se enervează și explodează ceva cu tehnocrați, comisii de anchetă și sesiune extraordinară. Vaaai, tremurăm. Dorele, probleme, mă?!”, a reacționat Ghinea, pe pagina sa de Facebook.

La rândul său Vlad Voiculescu, fost ministru al Sănătății, a afirmat că PSD știa că nu are bani pentru promisiunile făcute în campanie și acum dă vina pe Dacian Cioloș.

La fel și Ionel Dancă, consilier de stat în cadrul Cancelariei Prim-Ministrului Dacian Cioloș, a reacționat, spunând că „cu PSD și cu domnul Dragnea suntem într-un banc prost”. El afirmă în note ironice că susține o comisie de anchetă parlamentară pentru a vedea „câtă economie știu PSD și domnul Dragnea”.

Vad agitatie mare la PSD ca au gasit o lipsa in gestiune de 10 miliarde lei. Dl Dragnea, care a reusit o performanta politica rara sa promita si cresterea salariilor si reducerea taxelor, a gasit si explicatia convenabila pentru nerealizarea acestora: dezastrul lasat de tehnocrati. Dl Dragnea face o confuzie sincera intre deficitul bugetar, care a crescut cu 2% din pib in ultima luna (asa cum se intampla in fiecare an) – dar care intr-un an electoral cu numeroase presiuni populiste a ramas sub 3% – si cheltuieli nerealizate conform prognozei bugetare construite in 2015 (ghiciti) de psd pt 2016!! Deci, cu PSD si dl Dragnea suntem intr-un banc prost: nu e vorba de deficit, care a fost pastrat in limite normale si nici de venituri lipsa ci de cheltuieli nerealizate conform proiectiei lor bugetare din 2015. Dar sa facem totusi o comisie de ancheta parlamentara sa vedem cata economie stiu PSD si dl Dragnea:)


loading...

RSS BUCURESTIUL.ro

  • In sfarsit! In martie se deschid doua noi statii de metrou!
    Termenul pentru deschiderea circulaţiei pe Magistrala 4 de metrou secţiunea Parc Bazilescu – Lac Străuleşti se menţine pentru sfârşitul lunii martie 2017, au anuntat reprezentantii Ministerului Transporturilor.  “La Magistrala 4 de metrou, procedura este în plină derulare – cea referitoare la montarea senzorilor şi a tuturor elementelor care ţin de siguranţa călătorilor la metrou. Termenul rămâne […]
  • Razie de proportii, la iesirea din Bucuresti! Politia a luat la puricat toate microbuzele care transporta oameni!
    Zeci de poliţişti au fost mobilizaţi miercuri dimineaţă, pe raza oraşului Popeşti Leordeni si pe DN4 pentru a depista şoferii care transportă ilegal persoane, contra cost. Au fost găsite mai multe nereguli, iar conducătorii auto au fost sancţionaţi cu amenzi de mii de lei. La acţiune au fost verificaţi mai mulţi şoferi care intrasera deja […]
  • Mascatii au rascolit Bucurestiul in dimineata aceasta! Au prins zeci de evazionisti, prejudiciul depasind 12 milioane!
    Percheziții de amploare în această dimineață în Capitală și județele Ilfov și Dâmbovița. Sunt vizate 25 de domicilii, într-un caz de evaziune fiscală și spălare de bani. Prejudiciul estimat depășește 12 milioane de lei. Poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti şi ai Direcţiei Operaţiuni Speciale a Poliţiei Române, sub supravegherea Parchetului […]