FOTO – VIDEO Atac ARMAT in SUA! Un barbat a intrat intr-o universitate si a IMPUSCAT opt studenti!

FOTO – VIDEO Atac ARMAT in SUA! Un barbat a intrat intr-o universitate si a IMPUSCAT opt studenti!
Raw Life and Style
Universitatea de stat din statul american Ohio a fost închisă luni după ce un individ înarmat a intrat în campus şi cel puţin opt persoane au fost rănite şi transportate la spital, informează AFP şi CNN, citate de agerpres.ro.Conform unui purtător de cuvânt al pompierilor, unul dintre răniţi se află în stare critică.

„Un bărbat înarmat se află în campus. Fugiţi, ascundeţi-vă, luptaţi!” au afirmat serviciile de urgenţă ale univeristăţii într-o postare pe Twitter. „Încercaţi să vă adăpostiţi în nordul campusului”.

Mai multe ambulanţe şi camioane de pompieri pregătite să intervină pot fi văzute în imaginile transmise de posturile de televiziune americane. Autorităţile avertizează în continuare studenţii şi profesorii să se adăpostească.

Atacurile armate sunt frecvente în SUA, unde posesia armelor de foc este permisă de al doilea amendament al Constituţiei americane.

content-imagecontent-imagecontent-imageCiteste pe aceeasi tema:  De ce vrea PSD sa scape de abuzul in serviciu? Fiica ministrului Iordache tocmai a primit un post caldut la BNR!

Share this post