FOTO-VIDEO Ce cauta, de fapt, fiul cel mare al lui Trump intr-un sat PSD condus de clanuri de romi?!

Fiul cel mare al lui Donald Trump ar fi la vânătoare de căprioare şi mistreţi în România. Potrivit informaţiilor presei din România, Donald Trump Jr ar fi la vânătoare în Singureni, o comună din Giurgiu, aflată la 30 de kilometri de Bucureşti. 

Interesantă e locaţia aleasă de Trump junior şi cum fiul preşedintelui american a ajuns într-o comună condusă de un clan de romi cu legături cel puţin dubioase şi despre care se spune că ar controla toate terenurile din zonă. 

Surse contactate de FLUX 24 indică că invitarea lui Trump junior în România ar fi opera numărului 2 din PSD, Nicolae Bădălău, şeful PSD Giurgiu.

Vizita are drept scop capacitarea fiului lui Trump pentru un lobby în favoarea PSD.

Contactat de FLUX 24, Bădălău nu a făcut nici un comentariu.

Comuna Singureni este condusă de un controversat politician, subiectul unor anchete FLUX 24 la alegerile locale din 2015. vicepreşedintele PSD Giurgiu, Marian Pătuleanu (foto), un personaj implicat în multe afaceri presupus necurate, care deocamdată nu a fost însă deranjat de nimeni.

Pătuleanu este acuzat de oamenii din zonă că ar fi şeful mafiei agricole din zonă. 

Despre el se spune că ar fi fost plecat în Germania şi că ar fi fost implicat în multe afaceri necurate.

Presa a realizat mai multe reportaje în Singureni, unde a constatat că principalul politişt din comună este omul primarului şi acoperă abuzurile acestuia.

Pătuleanu este considerat liderul grupării rome din zonă. 

Marian Pătuleanu este adjunctul senatorului Nicolae Bădălău, șeful PSD Giurgiu.

Nicolae Bădălău este în prezent preşedintele executiv al PSD, adică nr.2 în partidul condus de Liviu Dragnea.

Au furat aproape toate terenurile din zonă, le-au vândut de 2-3 ori, de acolo au făcut o grămadă de bani, nu ați văzut ce mașini și ce vilă are Pătuleanu?, ne-au spus sătenii.

Pătuleanu a ajuns primar în 2012 când a reușit să înscrie ca flotanți în localitate câteva sute de persoane, majoritatea romi din alte localităţi.

Cazul fraudării alegerilor de acum 5 ani a ajuns acum 2 ani și în atenția Ministerului de Interne, care a făcut o centralizare la nivelul județului Giurgiu, dar nimic nu s-a întâmplat. 


„O parte din puterea lumii e aici, la Singureni!”, spune un localnicla Digi 24.

Onoare mare pentru locuitorii dintr-o comună din Giurgiu. Circulă zvonul că fiul cel mare al preşedintelui Trump respiră acelaşi aer cu ei.

– Am auzit că au venit ieri dar nu i-am văzut.

– Şi unde exact sunt?

– În pădure, aici, la un fond de vânătoare privat, am înţeles. Adică am înţeles.

– E un domeniu foarte vast. Am înţeles că are 60 de hectare!

– 660 de hectare!


RSS BUCURESTIUL.ro

  • Topul celor mai ieftine zone ale Bucurestiului! Aici, un apartament de doua camere costa mai putin de 50.000 de euro!
    Tot mai mulţi români se înghesuie să-şi cumpere locuinţe prin Prima Casă. Dacă anul trecut programul a întâmpinat sincope din cauza apariţiei Legii dării în plată şi a încertitudinii privind continuitatea programului, autorităţile au stabilit anul trecut o strategie de continuare a acestui program pentru o perioadă de cinci ani.  Pentru acest an, plafonul de […]
  • FOTO – Mega-clopotele Catedralei Mantuirii Neamului au ajuns la Bucuresti!
    Cele şase clopote ale Catedralei Mântuirii Neamului au fost aduse azi la Bucureşti. Au costat 550.000 de euro şi s-au plătit integral din bugetul Patriarhiei. Clopotele sunt inscripţionate cu simbolurile Bisericii Ortodoxe Române: chipul Patriarhului României, stema şi crucea patriarhală. Cel mai mare dintre cele şase clopote măsoară 3,3 metri înălţime şi 3,3 metri lăţime. […]
  • Se lucreaza intens: Autostrada A3 ajunge vara aceasta in Bucuresti!
    Ministrul transporturilor a facut astazi o vizita inopinata pe santierul intrarii in Capitala a autostrazii A 3 Bucuresti- Ploiesti. Ministrul Razvan Cuc spune ca a constatat unele progrese fata de stadiul in care se aflau lucrarile, la ultima vizita de acum 3 saptamani, anunta bucurestifm.ro. Razvan Cuc afirma ca a gasit mai multi muncitori si […]

PUBLICITATE