Hrebenciuc NU MAI SCAPA de puscarie! Si-a RECUNOSCUT faptele in dosarul de 300 mil. euro!

Hrebenciuc NU MAI SCAPA de puscarie! Si-a RECUNOSCUT faptele in dosarul de 300 mil. euro!
Raw Life and Style

Dosarul retrocedărilor ilegale de păduri, in care prejudiciul a fost evaluat la peste 300 de milioane de euro, are toate sansele sa intre in istorie.

In acest dosar au fost trimişi în judecată Viorel şi Andrei Hrebenciuc, Lorand Andras Ordog, judecător în cadrul Tribunalului Covasna, Paltin Gheorghe Sturdza (beneficiarul retrocedării) şi alte persoane. Andrei Hrebenciuc, fiul fostului deputat PSD, şi-a recunoscut faptele, anunţă Realitatea TV.

Andrei Hrebenciuc cere să fie judecat în procedură simplificată. Acesta se află în arest la domiciliu, fiind trimis în judecată pentru constituirea unui grup infracțional organizat, spălare a banilor şi complicitate la trafic de influență.

În dosar există un prejudiciu, în sarcina Regia Națională a Pădurilor Romsilva – Direcția Silvică Bacău, de 1.421.800.870,50 lei (echivalentul a 303.888.615 euro), reprezentând contravaloarea a 43.227 ha teren forestier.

Sursa: stiripesurse.roCiteste pe aceeasi tema:  Si Tariceanu s-a speriat de PROTESTE! Ieri era AROGANT, azi anunta ca sustine ABORGAREA OUG 13/2017!

Share this post