Investitorii straini au in plan mai multe proiecte de malluri in Romania! Vezi HARTA mallurilor care apar in urmatorii ani!

Investitorii straini au in plan mai multe proiecte de malluri in Romania! Vezi HARTA mallurilor care apar in urmatorii ani!
Raw Life and Style

Investitorii cu bani au in plan proiecte de malluri pentru mai multe orase din tara iar o parte dintre proiectele amanate din cauza crizei, vor fi reluate, potrivit economica.net.

Galati Shopping City

In luna noiembrie a anului trecut, NEPI anunta achizitia unui teren de 12.700 mp la Galati.

„Grupul a achizitionat terenul pentru a dezvolta un centru de retail ancorat de un hipermarket si mai multe branduri internatioanle. Datorita cererii puternice din partea chiriasilor, grupul intetioneaza sa dezvolte un centru comercial in aceasta locatie. Procesul de obtinere a autorizatiilor decurge conform planului. Lucrarile de constructie pentru prima faze, de aproximativ 30.000 mp vor incepe dupa obtinerea autorizatiei de constructie”, se arata in raportul financiar din luna februarie a acestui an.

Citeste pe caplimpede.ro!Citeste pe aceeasi tema:  Ekeng nu e primul! Trista realitate ne arata ca in Romania exista o lista lunga de fotbalisti MORTI pe teren!

Share this post