Saptamana incepe cu PLOI INSEMNATE in toata tara, COD GALBEN in centru si INUNDATII in VEST!

Saptamana incepe cu PLOI INSEMNATE in toata tara, COD GALBEN in centru si INUNDATII in VEST!
Raw Life and Style
Administratia Nationala e Meteorologie a emis o atenionare cod galben de ploi insemnate cantitativ ce vizeaza mai multe judete din sudul, centrul si estul tarii, valabil incepand de duminica, ora 15:00, pana luni, ora 23:00.

In intervalul mentionat, vor fi perioade cu instabilitate atmosferica accentuata in regiunile din sudul, centrul si estul tarii unde va ploua pe arii extinse. Ploile vor avea si caracter torential, iar in zona Carpatilor Meridionali si Orientali, in nordul Munteniei, precum si in jumatatea sudica a Moldovei, cantitatile de apa vor depasi local 30…40 l/mp si izolat 60…70 l/mp.

In dupa-amiaza zilei de duminica se vor semnala descarcari electrice si, izolat, intensificari de scurta durata ale vantului si vor fi conditii de grindina.

In restul Munteniei, inclusiv in municipiul Bucuresti, in Dobrogea si in jumatatea de nord a Moldovei se vor cumula, in general, cantitati de apa de 15…20 l/mp.Citeste pe aceeasi tema:  Jurnalist celebru: Cel mai mare dusman al Romaniei in acest moment nu e ISIS, nici Rusia, ci haita de politicieni corupti!

Share this post