Un avion Boeing 777 a fost la un pas de O TRAGEDIE dupa ce s-a prabusit pe pista aeroportului din San Francisco! VIDEO!

Un avion Boeing 777 a fost la un pas de O TRAGEDIE dupa ce s-a prabusit pe pista aeroportului din San Francisco! VIDEO!
Raw Life and Style

Un avion de tip Boeing 777 al companiei aeriene sud-coreene Asiana Airlines a luat foc sambata pe aeroportul international din San Francisco dupa ce a ratat aterizarea in jurul orei 18:30 GMT (21:30, ora Romaniei).

Autoritatile nu au raportat eventuale victime insa imaginile transmise de televiziuni aratau aparatul incercuit de masini de pompieri, cu coada lipsa. Incendiul a fost stins.

Potrivit Autoritatii Federale a Aviatiei (FAA), citata de AFP, jumatate din cabina avionului a fost arsa, interiorul avionului fiind vizibil cu ajutorul camerelor din elicopterele televiziunii.

Aparatul se afla pe o bucata de pamant paralela cu pista de aterizare, cu jumatatea din fata a fuselajului partial arsa si fara coada. In locul unde avionul pare sa fi atins pamantul pe pista la cateva sute de metri in spate erau vizibile numeroase resturi si ceea ce semana cu coada avionului.

Fotografii realizate de amatori si postate pe Twitter aratau pasageri evacuand aparatul.

„Botul avionului era mai ridicat decat este normal pentru un avion in curs de aterizare si mi-am spus ca asta este ciudat”, a marturisit Stephen Dear, un martor al accidentului, pentru ABC. „S-a apropiat din ce in ce mai mult si am vazut cum coada loveste solul”.

FAA a anulat toate zborurile cu destinatia sau cu plecarea de pe aeroportul din San Francisco, iar accesul la aeroport a fost inchis.

Aparatele Boeing 777 sunt aparate de cursa lunga care pot contine de la 246 la 300 de locuri, conform site-ului Asiana Airlines.Citeste pe aceeasi tema:  Reorganizarea AVAS lasa fara serviciu zeci de persoane

Share this post