VIDEO – A intrat intr-un cinema din SUA si a IMPUSCAT pe toata lumea care i-a iesit in cale! Apoi s-a sinucis!

VIDEO – A intrat intr-un cinema din SUA si a IMPUSCAT pe toata lumea care i-a iesit in cale! Apoi s-a sinucis!

Un barbat a intrat intr-o sală de cinema din Louisiana (sudul Statelor Unite), omorând două persoane și rănind alte șapte, înainte de a-și pune capăt zilelor, a anunțat poliția locală.

Atacul armat a avut loc în cinematograful Grand 16 din orașul Lafayette în timpul proiecției filmului „Trainwreck” (O tipă… dezastru), potrivit presei locale.Atacatorul a fost descris de poliție ca un bărbat alb, în jur de 50 de ani, și care a murit în urma unei răni pe care singur și-a provocat-o.

În imaginile difuzate de televiziunea locală s-au putut vedea zeci de mașini ale poliției și ambulanțe în fața cinematografului.

Persoanele rănite au fost transportate la spital, a declarat Clay Henry, de la serviciul de ambulanță, pentru CNN.


 

Citeste si:

VIDEO INCREDIBIL! Surfer ATACAT de RECHIN in direct la televizor!

VIDEO INCREDIBIL – Doi batranei au prins un atacator inarmat intr-un magazin din Marea Britanie! Sunt EROII zilei!


 

La locul incidentului s-a deplasat și Bobby Jindal, guvernator de Louisiane și candidat la alegerile primare ale republicanilor.

Actrița Amy Schumer, cap de afiș a comediei lui Judd Apatow, proiectată în momentul atacului la cinematograf, a declarat că are ,,inima sfâșiată” într-o postare pe Twitter.

Acest atac intervine în contextul în care un juriu din Colorado deliberează să condamne sau nu la moarte un tânăr vinovat de moartea a 12 persoane în timpul unui atac la cinematograful Aurora în iulie 2012 la premiera filmului „The Dark Knight Rises” din seria Batman.

Share this post