VIDEO – Produse alimentare CONTAMINATE vandute intr-un mare lant de supermarketuri din Romania!

VIDEO – Produse alimentare CONTAMINATE vandute intr-un mare lant de supermarketuri din Romania!

Un caz incredibil a fost semnalat de Sonia Gabriela Husman din Botoșani, care a postat pe facebook imagini de-a dreptul revoltătoare. Aceasta a cumpărat cârnați proaspeți de la supermarketul Profi și când i-a prăjit, viermii au început să iasă din aceștia, scrie Bugetul.ro.

Speriată și revoltată, internauta a apelat la ajutorul Protecției Consumatorului, care a verificat alt lot de cârnați, astfel că Profi a scăpat cu fața curată după ce a vândut alimente contaminate, potrivit relatărilor Soniei.

Bugetul.ro a cerut o poziției publică și supermarketului Profi, dar până la publicarea acestui articol nu am primit niciun răspuns.

 

„Buna seara! Apelez la voi ca vad ca altfel nu se poate..😡 cu aproximativ o luna in urma am cumparat de la un renumit market (PROFI) carnati proaspeti (vorba vine)…dupa ce iam prajit au inceput sa iasa din ei viermi 😲😲..bineinteles am fost la protectia consumatorului rezultatul a venit astazi si asa cum ma asteptam nici o rezolvare…verificarile s-au facut pe alt lot deci cu alte cuvinte sunt eu nebuna😡😡…acuma va rog share poate totusi se schimba ceva, nu stiu ce dar mai am o speranta ca totusi nu face fiecare ce vrea cand vrea si mancam ce vor ei ca merge si asa…multumesc!!”, a scris Sonia pe pagina ei de Facebook, alături de o poză cu sesizarea făcută la Protecția Consumatorilor și un filmuleț cu viermii ieșind din cârnați.

 Citeste pe aceeasi tema:  Planta aceasta poate fi periculoasa pentru oameni! Toata lumea ingrijeste Dieffenbachia, dar nimeni nu stie pericolul!

Share this post