VIRALUL ZILEI – S-au casatorit in straie TRADITIONALE ROMANESTI si au cucerit inimile tuturor!

VIRALUL ZILEI – S-au casatorit in straie TRADITIONALE ROMANESTI si au cucerit inimile tuturor!

Unul dintre cele mai importante evenimente din viața unui cuplu este nunta, o zi marcantă care se memorizează pentru toată viața și duce noutatea pe parcursul istoricului familiei. Este bine cunoscut faptul că atunci când pornesc pregătirile pentru nuntă, acestea implică un șir lung de activități conform scenariului, dar și mai important este faza de alegere a vestimentației.

Un cuplu tânăr din România, a renunța la hainele luxoase pe care de obicei le îmbracă tinerii însurăței, și au ales straie populare. Atât oaspeții cât și cei din afară au rămas profund impresionați de această decizie care transmite tradiția poporului Românesc.

14962389_334580566909487_1827499172_n

   

(foto: sandufloarea.ro)

„Un milion de persoane, intr-un interval de 6 zile de la publicare, au vazut postarea fotografiilor de la Nunta Dianei cu Mihai si a fost distribuita de 4728 de ori fara nicio sponsorizare ceea ce este un record personal de vizualizari si distribuiri, intr-un timp atât de scurt! Va multumesc Diana si Mihai pentru Nunta superba la care am luat parte!“, a spus incântat fotograful Sandu Floarea, informează stirilekanald.ro.

Diana Barbu (28 de ani) si Adrian Mihai Enache(29 de ani) s-au casatorit la Biserica Militara Sfantul Ghoerghe din Bacau. pe 16 octombrie. Atat ei, cat si familiile lor, au imbracat costume populare. Si petrecerea a fost una traditionala.

Trupa Haiducii, de peste Prut, i-a incantat pe invitati. Evenimentul a fost unul cu adevarat deosebit, iar fotografiile realizate de fotograful Sandu Floarea au strans mii de felicitari si peste un milion de vizualizari.
14962501_334580570242820_507898262_n

Mireasa a povestit pentru Adevarul ca dintodeauna a iubit valorile traditionale romanesti, indemand pe toata lumea sa pastreze autenticitatea traditiilor romanesti.

„Alegerea straielor a venit natural, ca si cea a bunicilor care mergeau in zi de sarbatoare la biserica din sat. Mihai purta o manta specifica zonei Munteniei din care provine camasa, brâu si cizme, iar eu o rochie lunga alba, decenta, cu motive traditionale si un voal care sa acopere crestetul capului.

14961462_334580576909486_1059413563_n

 Ne bucuram enorm ca românii si chiar straini din toata lumea au rezonat cu bucuria noastra primind foarte multe mesaje de felicitare.

Asta ne arata in primul rând faptul ca in fiecare din noi mai traieste romanul autentic , demn si ne-am regasit cu totii in frumoasele noastre traditii. Indemnam pe toti sa isi pastreze autenticitatea si sa actioneze dupa cum le dicteaza inima in orice capitol al vietii”, a povestiti Diana Enache.

Share this post