Acasă Galati A fost activat Planul Rosu: Carnagiu in judetul Galati. Un microbuz s-a...

A fost activat Planul Rosu: Carnagiu in judetul Galati. Un microbuz s-a lovit de un TIR!

27

Trei persoane au murit, iar alte 11 au fost rănite, în urma unui accident rutier produs în această dimineaţă pe raza comunei gălăţene Munteni, în care au fost implicate patru maşini.

Potrivit unui comunicat de presă al ISU Galaţi, dispeceratul ISU Galaţi a fost anunţat luni, la ora 00:31, de producerea unui accident rutier cu multiple victime, pe raza comunei Munteni. La faţa locului s-au deplasat o autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Tecuci.

În evenimentul rutier au fost implicate patru maşini, două autoturisme, un microbuz cu persoane şi un autotren, rezultând 14 victime, din care trei persoane decedate.

„La nivelul judeţului Galaţi a fost activat parţial Planul Roşu de Intervenţie pe raza municipiului Tecuci, fiind suplimentate forţele de intervenţie. Echipajele de descarcerare împreună cu echipajele SMURD şi SAJ au lucrat contra cronometru pentru trierea, evaluarea şi descarcerarea victimelor accidentului. O victimă în vârsta de 24 de ani cu diagnostic de traumatism cranio-cerebral, fractură de coloană dorsală şi comoţie cerebrală, a fost transportată de către echipajul SMURD la Spitalul Municipal Tecuci, apoi s-a luat decizia transferului la Spitalul de Urgenţă Galaţi”, se precizează în comunicatul lSU Galaţi, transmite corespondentul RRA, Maria Măndiţa.

Sursa: Rador

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos