facebook
Cultura

Adrian Nastase se compara cu Corneliu Coposu si il ataca pe scriitorul Gabriel Liiceanu: Ideologul hârtiei igienice şi al flegmei!

Fostul premier, Adrian Năstase, lansează un atac fără precedent la adresa scriitorului Gabriel Liiceanu. Năstase ‘dă de pământ’ pur şi simplu cu Liiceanu pe care îl face ‘ideolog al flegmei’.

„De Sarbatori, Liiceanu – ideologul hartiei igienice – si-a extins competentele intelectuale, devenind, recent, si ideolog al Flegmei. Suparat pe TVR si pe jurnalistul Ionut Cristache – in emisiunea caruia fusese criticat – s-a razbunat, scriind un articol intitulat „Scuipati aici”. Era suparat si pentru ca Ionut Cristache, intr-o emisiune la care fusesem invitat, mi s-a adresat cu formula „domnule premier”. Banuiesc ca, in talibanismul lui, Liiceanu ar fi capabil sa-l considere si pe Corneliu Coposu un infractor, in conditiile in care acesta facuse puscarie. Departe de mine ideea de a face comparatii dar te-ai astepta ca „intelectualul lui Basescu” sa fi inteles, intre timp, ca unele dosare dispuse de mentorul sau au avut obiective politice. Incapacitatea de a incerca sa fie obiectiv, ANALIZAND continutul unei dezbateri, il transforma, din pacate, intr-un filosof al sordidului, la cealalta extrema a lui Vadim:, a scris Năstase pe propriul blog.

Şi asta nu e tot. Fostul premier condamnat la puşcărie continuă tirul la adresa lui Liiceanu. „Pentru ca el a redeschis acest subiect, ii fac un mic cadou, de sarbatori, si public, inca o data (fara sa primesc drepturi de autor), un comentariu pe care i l-am dedicat in urma cu cateva saptamani.:

„N-a #rezistat Liiceanu. Era necesar ca toata lumea sa inteleaga ca el este mentorul lui Malin Bot si ideologul hartiei igienice. In declaratia lui pentru Bot spune despre niste carti pe care nu le-a citit ca sunt „abjectii”. Cel care il pupa in fund pe creatorul statului mafiot, declarandu-se mandru ca face parte dintre „intelectualii lui Basescu”, cel care a „pedepsit” comunismul, mulgandu-i timp de 30 de ani cea mai buna editura, tiparindu-si si retiparandu-si acolo brosurile sale gangav-filozofice, a devenit in ultimii ani ideologul urii si intolerantei. O ideologie de tip legionar.

Ar trebui trimise oare anumite carti, cele ce nu obtin stampila cenzurii sale „morale”, in Padurea de la Snagov ?”, a mai scris Năstase.

Share Page

Close