facebook
Cultura

Alexandru Arsinel despre ”prostii rezist”: ”Se aduna si nu stiu pentru ce”!

Actorul Alexandru Arșinel, apropiat PSD, îi face proști pe protestarii #rezist despe care spune că „Se adună și nici nu știu pentru ce se adună”

Într-un interviu acordat DC News, că nu va participa niciodată la proteste de genul celor care au avut loc recent în București.

Alexandru Arșinel consideră că protestele din ultimul an sunt făcute de oameni care nici măcar “nu știu pentru ce se adună”. Mai mult, actorul susține că este nevoie de teme clare care trebuie aduse în Piața Victoriei.
“Nu găsești un răspuns la ce s-a vrut de fapt”

“Se adună și nici nu știu pentru ce se adună, adincă nu vin cu o temă precisă, adică ‘Domnule, vrem ca Centura Bucureștiului să se facă în doi ani de zile și lăsăm aici pichete, timbre doi ani de zile până nu faceți centura respectivă’.

Și deodată mai apar și unii care aruncă cu pietre, sparg capul, mai apare și poliția care într-un fel sau altul trebuie să se apere, uneori trebuie să se apere cu mai multă îndârjire.

Mă rog, nu găsești un răspuns la ce s-a vrut de fapt, la ce se vrea de fapt. Și de aceea nici nu particip la așa ceva”, a declarat Alexandru Arșinel.

Share Page

Close