facebook
ACTUALITATE

Ana Maria Patru, fosta sefa de la AEP – acuzata de DNA ca primit spaga o casa si o masina, tergiverseaza procesul in asteptarea AMNISTIEI si GRATIERII

Nu doar politicienii fugiti din tara precum Radu Mazare sau Elena Udrea asteapta cu nerabdare amnistia si gratierea pentru care insista liderul PSD, Liviu Dragnea, ci si fostii sefi din Romania pusi politic in functii inalte, acum acuzati de grave fapte de coruptie.

Spre exemplu, fosta sefa de la Autoritatea Electorala Permanenta, Ana Maria Patru, este acuzata de DNA ca ar fi primit spaga o casa, masina si multe bijuterii scumpe. Incoltita, ea ameninta cu dezvaluiri despre liderii PSD, Liviu Dragnea si Mircea Draghici. In acest timp Ana Maria Patru se foloseste de toate tertipurile avocatesti pentru a trage de timp pana la momentul in care Dragnea & Co. vor da gratierea si amistia.

Ultima chichita gasita de Ana Maria Patru in apararea sa este de a reclama la Camera Preliminara de la Curtea de Apel Bucuresti ca nu a avut parte de un rechizitoriu corect. Asta desi in dosar sunt declaratiile a zeci de martori si documente care atesta ca Ana Maria Patru s-a folosit de bunica sa si de verisoara sa pentru a ascunde spagile pe numele altor persoane. Miza sefei de la AEP este ca rechizitoriul sa revina la alti procurori, poate mai ingaduitori, iar cu timpul poate sa se prescrie faptele, mai ales ca pentru ea scandalul cu procurorii de la DNA Ploiesti vine ca o manusa.

Piesa pe care o joaca Ana Maria Patru este regizata de cuplul de soti avocati Ene si a mai fost prezentata la diverse televiziuni, cu singurul scop de a pune presiune pe nevinovatul judecator, caruia i-a confesat ca:

“nu mai este casatorita de 11 ani, ca este nevinovata ca Fecioara Maria, ca spaga luata in masina, casa, bani nu a fost  decat reprezentarea dragostei netarmuite arata de nenumaratii sai iubiti”.

Poate, poate judecatorul va fi impresionat la vederea starletei Ana Maria Patru din studiourile de la Romania TV sau Antena 3. Si, cum se intampla de obicei ca sa nu intre in malaxorul de la televiziunile penalilor, pentru linistea lui, a familiei, a copiilor va avea o singura solutie: sa intoarca rechizitorul blamatilor procurori. Desigur, la DNA Ploiesti sunt si au fost, dosare si dosare. Unele dosare gogonate, altele extrem de reale, altele discutabile, unele facute de procurori profesionisti, altele marcate de exoticul Portocala.

Asta nu inseamna insa ca toate probele sunt de aruncat la gunoi si persoane indoielnice care s-au cocotat in functii cheie ale statului au dreptul sa pretinda favoruri de milioane de euro in exercitarea slujbei fara sa plateasca pentru faptele lor.

Share Page

Close