Acasă Stirea zilei Andrea Bocelli vine in Romania

Andrea Bocelli vine in Romania

39

Cunoscutul cantaret Andrea Bocelli va cânta pentru prima oară în România pe 10 mai 2013, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, informează Project. Atunci, românii vor avea astfel ocazia să asculte melodii precum “Time To Say Goodbye”, “Con te Partiro”, “Vivo Per Lei”, “Besame Mucho” sau “Nessun Dorma” în interpretarea celui supranumit de marii critici ai lumii drept “Legenda noului mileniu”.

 

Andrea Bocelli s-a născut pe 22 septembrie 1958 în Lajatico, într-o familie de fermieri. La vârsta de şase ani a inceput să ia lecţii de pian, flaut şi saxofon.

 

Născut cu glaucom grav, artistul a orbit total la doar 12 ani, în urma unui accident din timpul unui meci de fotbal. La scurt timp după accident câştigă prima sa competiţie muzicală, “Margherita d’Oro in Viareggio”, cu melodia “O sole mio”.

 

Cariera sa îşi are debutul la Festivalul San Remo, în 1994, la secţiunea “Nou-veniţi”, unde câştigă cu melodia “Calmo della Sera”. Imediat după festival, Bocelli lansează primul său album de debut, ce poartă numele melodiei câştigătoare.

 

Recunoaşterea internaţională vine în 1996, odată cu lansarea melodiei “Con te Partiro”, care ulterior va fi rescrisă pentru a fi cântată în duet cu Sarah Brightman şi redenumită “Time to Say Goodbye”, melodie ascultată în toate colţurile lumii.

 

Albumul intitulat “Romanza” a depăşit toate recordurile de vânzări. În 1997 Bocelli îşi face debutul şi în operă, interpretând cu succes părţi din “Madame Butterfly” şi “Tosca”.

 

Deşi iubeşte muzica, iniţial, Andrea Bocelli s-a pregătit pentru o carieră de avocat. El a obţinut titlul de doctor în avocatură şi chiar a lucrat o perioadă ca avocat la Curtea de justiţie din Pisa.

 

Biletele pentru concertul Andrea Bocelli s-au pus în vânzare şi pot fi cumpărate de la magazinul Biletoo din Unirea Shopping Center, magazinele Flanco, Diverta şi Muzica, librăriile Adevărul şi Eminescu, Sala Palatului, Palatul Naţional al Copiilor şi staţia de metrou Unirii 1.

 

Cei ce doresc să comande biletele online, o pot face de pe biletoo.ro, blt.ro, bilet.ro, bilete.ro şi myticket.ro.

 

Tichetele vor fi disponibile la şase categorii de preţuri cu loc şi o categorie de preţ pentru bilete în picioare. Acestea vor putea fi achiziţionate la preţurile de 1.400 lei – Zona VIP, 900 lei – Categoria I, 750 lei – Categoria II, 550 lei – Categoria III, 350 lei – Categoria IV, 250 lei – Categoria V şi 150 lei pentru zona în picioare (fără loc).Concertul “Andrea Bocelli” este un eveniment organizat de Project Events şi European Events Service.

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos