Stirea Zilei

Angajatii de la salubrizare au gasit un bebelus intr-un tomberon, la Petrosani!

Un bebelus a fost gasit intr-un tomberon din Petrosani de catre angajatii de la serviciul de salubrizare. Bebelusul a fost gasit intr-un tomberon din cartierul "Aeroport" din Petrosani de catre angajatii serviciului de salubrizare, care au sunat la 112.

"La ora 9.00 am mers cu baietii sa ridicam gunoiul. Tragand langa container au venit baietii si mi-au spus ca intr-un container geme ceva. Am crezut ca o fi fost vorba despre catei, pisici, ca din astea am mai intalnit. Cand m-am dus la fata locului am vazut un copil, pus in niste carpe pline de singe, deasupra gunoiului. Erau pline de sange", a spus soferul masinii de la salubrizare.

Bebelusul a fost preluat de o ambulanta si transportat la Spitalul de Urgenta din Petrosani. Directorul unitatii medicale, Alin Vasilescu, a declarat corespondentului MEDIAFAX ca nou-nascutul a fost internat si ca i se fac investigatii, iar la prima vedere pare sanatos, avand doar o usoara hipotermie. Politia a declansat o ancheta in acest caz, pentru gasirea mamei nou-nascutului. Potrivit adjunctului sefului Politiei Petrosani, Stefan Ciuca, baietelul era nascut de maximum trei ore. Sursa: mediafax.ro

23 mai 10:50
Ultimele Știri
Awake
Primaria Caracal isi verifica saptamanal angajatii cu aparatul etilotest!...
Angajatii de la salubrizare au gasit un bebelus intr-un tomberon, la Petrosani!...
Peste jumatate dintre romani au castiguri brute sub 1.500 de lei pe luna!...