facebook
Media PLAN

Anunt controversat al Danei Grecu: De astazi ma cheama Dana Chera! Este un nou inceput, ne rugam la Dumnezeu sa…

Anunț șocant făcut de Dana Grecu în emisiunea „Sinteza Zilei” de la Antena 3. Vizibil emoționată, jurnalista a mărturisit că începând de astăzi se numește Dana Chera. 

„Dacă toată lumea te întreabă de ce nu mai fac emisiune în fiecare zi înseamnă că este o foarte mare răspundere pentru mine. Înseamnă ce ce am făcut, nu am făcut rău. Înseamnă că mă gândesc (n.r. dacă să facă emisiuni în fiecare zi), ceea ce fac fac cu mare răspundere și cu mare dragoste și știi foarte bine că lucrurile pe care le fac, le fac cu toată energia mea. Pe mine mă cheamă Dana Chera”, a mărturisit Dana Grecu, în direct.

„Aveam impresia că vă cheamă altfel”, i-a spus Mihai Gâdea.

„Da, foarte mulţi ani. Aproape 20. Eu aşa mă prezint pentru că aşa mă cheamă. Este un nou început. Sunt acelaşi, sunt eu, sunt la fel. Nu-i nimic schimbat, în afară că am o mai mare experienţă de viaţă, lecţii de viaţă, cred eu, bine învăţate şi ne rugăm la Dumnezeu să fie bine”, a răspuns jurnalista.

„Ai lăsat în urmă în 2017 lucruri dragi, importante, grele. În 2018 începi un drum nou”, a completat Gâdea.

„E adevărat. E un moment emoţionant, n-am spus asta niciodată. (…) Îţi place numele meu? Îl preţuiesc foarte mult, aşa cum respect foarte mult numele pe care l-am purtat”, a conchis Dana Grecu.

Sursa: stiripesurse.ro

Share Page

Close