facebook
ACTUALITATE

Anuntul care zguduie scena politica: E sigur, nu va candida la prezidentiale!

Un anunț important zguduie lumea politică românească. Un fost lider PSD spune că un candidat aproape sigur la alegerile prezidențiale iese din cursă mai devreme.

„O informaţie certă… Călin Anton Popescu Tăriceanu nu va candida la alegerile prezidenţiale din noiembrie 2019! Tot o informaţie…nu va candida de frică!”, este dezvăluirea pe care preşedintele Partidului România Unită, Bogdan Diaconu, a făcut-o pe pagina personală de Facebook.

Imediat preşedintele PRU a fost asaltat de întrebările „prietenilor”, care şi-au dorit să afle motivul care îl opreşte pe Tăriceanu să candideze.„Frica faţă de sistem” îl va opri de Tăriceanu să candideze, a mai adăugat  Bogdan Diaconu. Fostul deputat PSD, nu a precizat sursa informaţiei, dar le-a spus urmăritorilor că „viaţa va confirma veridicitatea informaţiei”.

Totodată, preşedintele PRU, fost deputat PSD, a mai ţinut să nege faptul că ar fi servit vreodată intereselor puterii,  atunci când a fost întrebat de prieteni, de ce face această dezvăluire, împotriva puterii din care şi el a făcut parte.

Share Page

Close