facebook
Angajari

Anuntul Olgutei Vasilescu pentru romani: Intre Craciun si Revelion nu este liber!

Recent, în presă au apărut zvonuri potrivit cărora Guvernul ar fi pregătit un proiect, cu mai multe zile libere, „cadou” pentru bugetari cu ocazia sărbătorilor de iarnă. 

Potrivit documentului citat de Realitatea.net,  bugetarii ar fi beneficiat de o vacanţă îndelungată: ultima zi de lucru în acest an fiind vineri, 22 decembrie şi urmând să se întoarcă la lucru abia miercuri, pe 3 ianuarie.

Surse guvernamentale au negat însă vehement informaţia şi susţin că un astfel de proiect nu se află pe agenda Guvernului.

„Nu se dă punte de sărbători. Ar fi probleme cu ordonatorii de credite care trebuie să închidă anul. Nu se dau alte libere faţă de ce este prevăzut în lege”, au declarat surse guvernamentale.

Informaţia a fost confirmată recent şi de ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, care a anunțat pe Facebook că zilele dintre Crăciun și Revelion nu sunt libere.

„27,28,29 decembrie NU vor fi zile libere! Ministerul Muncii şi Justiţiei Sociale nu a elaborat vreo hotărâre de guvern in acest sens şi nici nu intenţionează sa o facă. Aceste zile sunt foarte importante pentru ordonatorii de credite care trebuie sa închidă anul şi este necesar ca Trezoreria sa lucreze”, a scris pe Facebook, Lia Olguţa Vasilescu.

Share Page

Close