facebook
Monden

Aroganta maxima: Cum a vrut Dragnea sa umileasca oamenii aruncandu-le niste firimituri!

Nunta fiului lui Liviu Dragnea este considerată „nunta anului”, astfel că jurnaliștii din România nu aveau cum să rateze marele eveniment. Știind că va fi ceva înghesuială pe drumul care duce spre Palatul Snagov, liderul PSD a aranjat un bufet, potrivit libertatea.ro.

Bufetul de pe marginea drumului care duce spre Palatul Snagov, acolo unde are loc petrecerea de nuntă a lui Valentin Dragnea, a fost ignorat de jurnaliștii prezenți la eveniment. Nici cei aproximativ zece protestatari prezenți nu au servit din bucatele pregătite pentru „vizitatori”.

Fiul lui Dragnea a schimbat chiar în ziua cea mare locația în care a avut loc cununia religioasă. Trebuia să meargă la Biserica Elefterie din Capitală, dar a ales Mănăstirea Snagov.

Motivul schimbării locației ar fi fost evenimentul creat pe Facebook, „Mergem la nunta lui Dragnea Jr.’. Aproape 5.000 de oameni își exprimaseră dorința de a veni la nunta lui Valentin Ștefan Dragnea.

Primele fotografiile de la „nunta anului” au fost realizate în sediul Primăriei, acolo unde a avut loc cununia civilă oficiată de Gabriela Firea.

Share Page

Close