facebook
Comentariul zilei

Asa zisii lideri ai protestelor #rezist se cearta intre ei ca PSD-ul cand schimba guvernul! Acuzatii grave intre Malin Bot si Oana Dobre!

Vizita la Bruxelles a unei părţi din rândul protestatorilor #rezist a aprins scânteia conflictului între două tabere din rândul manifestanţilor care ies în stradă pentru a protesta împotriva modificărilor din legislaţia juridică făcute de PSD-ALDE.

După ce joi, Sandy Matei a ieşit primul la atac acuzând că în timp ce el lua amenzi în piaţă, alţii făceau doar selfie-uri şi acum merg la Bruxelles, sâmbătă seară a venit rândul lui Mălin Bot să posteze un atac dur la adresa lui Lucian Mîndruţă şi a Oanei Dobre Dimofte, postare în care se leagă de anumite episoade din trecutul jurnalistic al celor doi.

Apoi, a revenit Sandy Matei care la rândul său a lansat două atacuri la adresa Oanei Dobre Dimofte, dar şi a unei părţi din cadrul comunităţii „Corupţia Ucide”.

La acest atacuri, Oana Dobre Dimofte a replicat cu trei postări în care răspunde atât acuzaţiilor primite, dar lansează la rândul său mai multe atacuri în privinţa lui Mălin Bot cât şi a lui Sandy Matei.

Share Page

Close