facebook
Neamt

Cand legile sunt facute pentru a apara infractorii, zeci de interlopi se bat in strada ziua in amiaza mare si nu are cine sa-i opreasca!

Scene violente au avut loc joi pe o strada din Targu Neamt. Zeci de persoane, apartinand unor clanuri de romi rivale, s-au luat la bataie in plina strada. Politistii au tras mai multe focuri de arma pentru a reusi sa aplaneze scandalul.

Doua clanuri de romi s-au batut cu bate, topoare si furci in centrul orasului Targu Neamt joi seara. Martorii sustin ca initial doar un politist a intervenit.

Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Judetene Dolj, Georgiana Mosu, politistii au fost sesizati in jurul orei 21.30 despre izbucnirea unui scandal intre doua familii de romi, pe strada Radu Teoharie din Targu Neamt, relateaza news.ro.

Politistii care au ajuns la fata locului nu au reusit sa ii convinga sa inceteze scandalul, astfel ca au tras cinci focuri de arma in plan vertical, fara ca vreo persoana sa fie ranita, a precizat reprezentantul Politiei Neamt.

La fata locului au fost solicitate forte suplimentare, astfel ca au ajuns si lucratori de la Serviciul de interventii speciale, precum si jandarmi, a mai spus purtatorul de cuvant al Politiei Neamt.

″In acest dosar se fac cercetari pentru tutlburarea linistii si ordinii publice si pentru identificarea celor implicati”, a adaugat sursa citata.

In imaginile video difuzate de presa locala se poate vedea cum zeci de persoane au ocupat o strada si arunca unii spre ceilalti cu bate, cu topoare sau cu pietre. De asemenea, se poate vedea un singur politist care intervine si merge in mijlocul acestora incercand sa ii determine sa inceteze, apoi trage mai multe focuri de arma. Ulterior, la fata locului au ajuns mai multe echipaje de Politie, dar o parte dintre cei implicati plecasera.

„Imagini din seara asta de la Targu Neamt. Daca aveti rabdare, apare si un politist in imagini. Unul. Unul singur care trebuie sa rezolve situatia. E curajos, dar nu e de ajuns. A, sa nu credeti ca e intamplator ca asta are loc tocmai acum. Statul nu mai exista, frica nu mai exista”, a comentat Catalin Striblea aceste imagini.

Share Page

Close