facebook
Politica

Cand nu au sondaje ”de casa”, platite de ei, PSD-istii se fac de ras! Cati romani cred ca presedintele Iohannis ar trebui suspendat?!

Senatorul PSD Liviu Marian Pop, fost ministru al Educatiei, face un sondaj pe Facebook prin care incearca sa afle daca presedintele Klaus Iohannis ar trebui suspendat sau nu pentru ca nu pune in aplicare decizia CCR de revocare a procurorului sef al DNA, Laura Codruta Kovesi. In cinci ore de la postare, sondajul arata ca doar 11 la suta cred ca seful statului ar trebui suspendat, iar 89 la suta au raspuns negativ.

Liviu Pop a scris, pe Facebook, ca face acest sondaj in calitate de cetatean al Romaniei, nu ca om politic.

 „Credeti ca domnul presedinte Klaus Werner Iohannis trebuie suspendat pentru ca nu respecta decizia Curtii Constitutionale a Romaniei cu privire la revocarea doamnei Laura Codruta Kovesi?”, este intrebarea adresata de fostul ministru al Educatiei.

In cinci ore de la postare, au participat la sondaj aproape 20.000 de oameni. Dintre acestia, 11 la suta au raspuns pozitiv, iar 89 la suta au raspuns „Nu”.

De asemenea, peste 330 de persoane au lasat comentarii pe pagina lui Pop, aproape toate fiind critice la adresa PSD.

„Nu trebuia sa te incurci cu mafia asta, acum esti parte din ea si vei fi pedepsit aspru!!!”, „Daca va declinati calitatea de cetatean al Romaniei, ar trebui sa stiti ca sondajul pe care il initiati e absurd. LCK e o ultima baricada a normalitatii, pe care partidul de la care aveti atatea beneficii nemeritate vrea s-o darame. Faceti jocuri murdare, pe care le veti regreta. Nu stiu ce va face pesedeul, dar va perverteste inacceptabil. Tara nu-i o vaca de muls”, „Credeti ca ar trebui sa faceti ceva pentru tara, nu numai pentru voi??”, sunt cateva dintre comentarii, scrie news.ro.

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat, joi, ca a discutat cu presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, ca din punctul sau de vedere suspendarea din functie a presedintelui Klaus Iohannis trebuie sa fie o optiune serioasa. Dragnea a spus ca luni ar urma sa se ia o decizie.

Intrebat cat mai asteapta ca presedintele sa spuna daca o revoca pe sefa DNA, Liviu Dragnea a afirmat: ”Eu nu astept raspuns, pentru ca nu trebuie sa imi dea mie raspuns, ci Constitutiei, o Constitutie de care isi bate joc. nu il intereseaza nici legea, nici Constitutia, nu-l intereseaza decat propria protectie, ca sa vorbim foarte raspicat. Spunea ieri despre dictatura majoritatii. Pai asta este exact abordarea unui dictator, pentru ca majoritatea este unul din pilonii fundamentali ai democratiei. De asta se fac voturi, de aia merg oamenii sa voteze liber cand sunt alegeri, ca sa aleaga o majoritate care sa hotarasca, sa legifereze si sa conduca prin guvern treburile tarii. Si este deranjat de majoritate. Deci este exact logica unui dictator ca nu conteaza majoritatea, nu conteaza votul, conteaza doar ce vrea unul singur care trebuie sa aiba subordonate toate institutiile – parlamentare, ale guvernului, serviciile si absolut tot ce misca, CCR”.

Share Page

Close