Stirea Zilei

Carmen Iohannis a lasat Sibiul cu GURA CASCATA! Vezi cum s-a imbracat la teatru!

Cuplul prezidential si-a facut aparitia la Sibiu la un spectacol din cadrul Festivalului International de Teatru. Carmen Iohannis a optat pentru o ţinută creată de Stephan Pelger pentru a participa la spectacolul "Ultima bandă a lui Krapp" de la Festivalul de Teatru de la Sibiu, care a avut loc vineri, designerul român declarându-se onorat că aceasta a ales din nou să poarte o creaţie a sa. "Ieri la Sibiu frumoasa noastră Primă Doamnă a decis să poarte din nou o creaţie Stephan Pelger pret a porter! Mă simt foarte onorat!!!", a scris Stephan Pelger pe pagina sa de Facebook.
Citeste si: Carmen Iohannis a dat aproape 15.000 de lei pe tinuta de la lansarea cartii ”Primul pas” Carmen L-A CONVINS! Klaus Iohannis merge la CROITOR pentru a fi LA MODA!
Aceasta nu este pentru prima dată când Carmen Iohannis alege să poarte o ţinută creată de Stephan Pelger. Soţia preşedintelui a început în luna aprilie o colaborare cu designerul român de origine germană, unul dintre cele mai cunoscute nume în domeniul modei în afara României, potrivit mediafax.ro.

21 iun 18:09