facebook
Politica

Cati bani va primi fiecare participant la mitingul de sustinere a PSD

Se inmultesc sesizarile celor care sunt obligati de sefii institutiilor in care lucreaza sa participe la mitingul convocat de PSD la Bucuresti. Pesedistii alterneaza biciul cu zaharelul, o tehnica a carei rezultate s-au dovedit eficiente in a convinge oamenii sa faca ceva impotriva vointei lor.

Site-ul mitingcujapca.ro, lansat de Geeks for Democracy, publica noi mesaje din partea celor care sunt obligati sa participe la mitingul lui Dragnea. Pe langa amenintari cu desfacerea contractului de munca sau reducerea salariului, pesedistii se folosesc si de „zaharel”. Ei promit nu numai ca totul va fi gratuit, mancare si transport, dar ca se vor da si sume de bani. De exemplu, in Botosani se ofera cate 50 de lei celor care vor veni la Bucuresti.

La Targu-Mures, un activist PSD le promite chiar si o petrecere dupa miting studentilor care vor veni la o „iesire” in Bucuresti.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat, luni, dupa sedinta CEX al PSD, ca la mitingul din Bucuresti vor fi adusi „cateva sute de mii de oameni”.

Intrebat cati oameni vor participa la mitingul din Piata Victoriei, din data de 9 iunie, Dragnea a raspuns scurt: „Cateva sute de mii de oameni”.

„Este un miting impotriva faptului ca democratia si statul de drept sunt puse sub semnul intrebarii. Vrem sa aratam ca suntem decisi sa mergem pana la capat. Ii asteptam pe toti ce care doresc sa traiasca intr-o tara libera, unde institutiile nu mai sunt sub teroare. O tara care, din cauza unei propagande, se pune problema ca o structura neligitima, obscura, subterana sa paraziteze institutiile statului, sa influenteze in mod ocult decizii importante, sa permita abuzuri, intruziuni ilegale, sa permita ca cetateni romani, firme romanesti sa fie inchisi, zeci, sute, mii de destine sa fie distruse, avand in vedere niste interese care nu tot timpul sunt doar din interior”, a declarat Liviu Dragnea.

Intrebat ce instutii se afla sub teroare si ce institutii fac abuzuri, el a raspuns ca le va nominaliza la miting.

„Ne intereseaza sa protejam justitia si pe cei care o infaptuiesc”, a precizat Dragnea.

Sursa: Aktual24.ro

Share Page

Close