Acasă ACTUALITATE CAZ SOCANT! O fetita de doar 10 ani este INSARCINATA si nu...

CAZ SOCANT! O fetita de doar 10 ani este INSARCINATA si nu poate face AVORT dintr-un motiv INCREDIBIL!

40

Autoritatile au interzis medicilor sa intrerupa sarcina unei fete de 10 ani, care a ramas insarcinata in urma unui abuz sexual din partea tatalui vitreg. Legea permite avortul doar daca bebelusul pune in pericol viata copilei.

fetitaMama fetitei a mers cu fiica ei la medic, dupa ce copila a acuzat dureri de stomac, temandu-se ca nu cumva sa aiba o tumoare in burta. Doctorii au descoperit ca fata de numai 10 ani este insarcinata. Femeia a cerut imediat intreruperea, insa legea nu le permite medicilor sa faca avortul.

“Nu exista niciun motiv pentru care sarcina sa fie intrerupta. Daca i-ar fi pus viata in pericol, atunci da, se putea face avortul”, a declarat un reprezentat din sanatate.

Anul trecut, mama fetitei a facut o plangere la politie impotriva sotului ei, dupa ce a descoperit ca barbatul o abuza pe cea mica. Nu a fost luata nicio masura.

Dupa ce a fost descoperita sarcina, mama fetei a fost arestata pe motiv ca nu si-a facut datoria de parinte si nu a protejat-o pe copila. Cea mica a fost dusa intr-un centru, iar tatal vitreg a disparut fara urma.

“Sa fortezi o copila sa nasca este o adevarata tortura. Acea sarcina este rezultatul unui abuz sexual, viata ei este deja marcata. Asta nu inteleg autoritatile din Paraguay“, a declarat reprezentanta unei organizatii care apara drepturile femeilor.

Sursa: onlinereport.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos