facebook
Politica

Ce-l motiveaza pe Tudorel Toader? Are o pensie uriasa, de trei ori mai mare decat salariul de ministru: Vezi cat castiga lunar!

Tudorel Toader are venituri impresionante, potrivit declaratiei de avere depuse la finalul lunii februarie pe site-ul Ministerului Justitiei. Astfel, lunar, ministrul justitiei are venituri din pensie de peste 27.000 de lei.

Tudorel Toader a obtinut, anul trecut, cumulat, suma de 327.000 de lei din pensii. Asta inseamna ca, lunar, ministrul justitiei incaseaza 27.250 de lei.

Ministrul a mai completat in declaratia de avere ca are si aproape opt hectare de teren agricol si forestier, un apartament si doua case in judetul Vrancea.

In plus, Toader mai detine in Iasi doua apartamente si o casa.

Fostul judecator al Curtii Constitutionale a completat ca detine si trei autoturisme: doua Volkswagen (Passat si Touareg) si un Audi Q3.

Aici iesie in evidenta o greseala facuta de ministrul justitiei, care a scris Wolkswagen.

La aceste venituri se adauga si cele obtinute ca profesor la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi, de la care a castigat aproape 177.000 pe an, dar si ca ministru al justitiei: 120.000 de lei anual si 69.000 de lei, tot pe an, ca membru CSM.

Share Page

Close