facebook
Stirea zilei

Cea mai populară extragere de Craciun! Premiu de 2,3 miliarde!

A sosit acel moment al anului când tombola El Gordo Navidad este pe cale să aibă loc. Da, așa e, tombola anuală spaniolă de Crăciun, cunoscută și sub denumirea de “Loteria de Navidad”, este chiar după colț. Cumpărați-vă bilete din timp pentru cea mai populară extragere a anului ce oferă premii de până la €2.3 miliarde!

Ce este El Gordo Navidad?

El Gordo, denumit și “cel Gras”, este o poreclă dată celei mai incitante tombole de Crăciun din acest an. Cunoscută în Spania și sub denumirea de “Loteria de Navidad”, această tombolă a fost înființată acum peste 200 ani în 1812 și a avut loc anual, chiar și în timpul Războiului Civil Spaniol.

Extragerea este considerată sărbătoare națională, întrucât 98% din populație participă la această loterie și cheltuiesc, în medie, €70 pe bilete.

Este considerată cea mai mare tombolă a lumii, iar anul acesta oferă premii ce se ridică la suma impresionantă de €2.38 miliarde. Atât Spania cât și restul lumii abia așteaptă momentul tombolei deoarece șansele de câștigare a unui premiu sunt de 1:6:5. Șansele de câștigare a premiului cel mare sunt de 1 la 100.000.

Iata aici cum se pot cumpara biletele si cum se fac extragerile!

Share Page

Close