facebook
Angajari

Cel mai bogat om din lume face angajari in Romania!

Cel mai bogat om de pe Terra investește în România! Peste 1.000 de locuri de muncă vor fi create. Averea fondatorului Amazon, Jeff Bezos, a atins pentru prima oară 100 de miliarde de dolari, după ce a crescut cu 2,4 miliarde de dolari peste noapte, în condiţiile în care acţiunile Amazon au urcat cu 2% pe fondul optimismului legat de Black Friday în SUA, scrie Bloomberg. 

Acum, Bezos intră tare pe piața din România. Potrivit directorului dezvoltatorului imobiliar Globalworth, compania sa a ajuns la un acord cu Amazon.

„Am semnat cu Amazon pentru clădirea A din Globalworth Campus. Faptul că este a doua cea mai mare din companie şi că a ales să vină aici înseamnă că piaţa din România creşte”, a afirmat Dimitris Pergamalis, directorul departamentului de construcţii şi dezvoltare al Globalworth.

El nu a precizat care este suprafaţa închiriată de Amazon. Potrivit datelor din piaţă, Amazon a contractat în Globalworth Campus 13.555 mp de birouri, informează zf.ro.

Globalworth Campus este un proiect de birouri de aproape 88.000 mp suprafaţă închiriabilă compus din trei clădiri, dintre care primele două au circa 27.000 mp închiriabili fiecare. Prima clădire este deja gata, iar următoarele urmează a fi livrate la începutul anului viitor, respectiv cel târziu în a doua parte a lui 2018.

În cadrul birourilor închiriate de Amazon, cel mai mare retailer din lume, vor lucra cel puţin 1.000 – 1.200 de angajaţi ai companiei americane.

Share Page

Close