facebook
Angajari

Cel mai mare angajator din Romania creste salariile la minim 2800 de lei pe luna

Kaufland, cel mai mare angajator privat din România, anunţă că va creşte venitul minim pentru lucrătorii comerciali din magazine la 2.800 lei brut pe lună, sumă care include atât tichetele de masă, cât şi tichetele cadou oferite de Crăciun şi de Paşti. Această creştere salarială intră în vigoare de la 1 martie 2018, a anunţat astăzi compania. 

Creșterile salariale au loc periodic în companie, iar venitul unui lucrător comercial poate depăşi suma de 6.500 lei brut pe lună, cu sporuri şi tichete de masă incluse, potrivit unui comunicat oficial al companiei, remis Economica.

„Ne dorim să fim mai mult decât un simplu angajator, să oferim susținere atât pe plan profesional, cât și personal, să creăm un mediu de lucru sănătos și productiv. Tocmai de aceea actualizăm periodic pachetele salariale și beneficiile pe care le oferim și încercăm să le adaptăm nevoilor reale pe care angajații noștri le au”, a declarat Marco Hössl, CEO la Kaufland România.

Ce beneficii primesc angajaţii Kaufland

Tichetele de masă încă din prima zi de lucru, asigurările voluntare de sănătate, ajutoarele în bani şi zilele libere plătite pentru diverse evenimente din viața angajatului, discounturile în cadrul programelor desfășurate cu parteneri agreați (servicii bancare, servicii turistice, servicii de relaxare și petrecere a timpului liber precum cursuri de yoga, antrenamente de alergat cu traineri dedicați, sesiuni de terapie antifumat sau cursuri de nutriție), mai multe zile de concediu de odihnă sunt doar câteva dintre beneficiile pe care Kaufland România le acordă salariaţilor.

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1250 de magazine în 7 țări și o rețea de 116 magazine în România.

Kaufland România este singura companie din industria de retail care a obținut pentru al doilea an consecutiv titlul de Angajator de Top în România, printr-o certificare internațională acordată de organizația independentă Top Employers Institute din Olanda.

De asemenea, începând cu anul 2014, compania se regăsește în top „100 cei mai doriți angajatori” din România, potrivit studiului „European Graduate Barometer” realizat de institutul Trendence din Germania.

Share Page

Close