facebook
Dezvoltare personala

Cel mai pur stil balcanic: Primaria falimentata de Tel Drum i-a scris numele lui Dragnea cu litere de aur!

Pe peretii primariei din Salaele (Teleorman) nu numai ca se afla numeroase tablouri cu Liviu Dragnea ci chiar si numele liderului PSD a fost scris cu aur. Aceeasi primarie va fi executata silit pentru ca a ramas datoare firmei Tel Drum, celebra pusculita a familiei Dragnea.

Falimentata de Dragnea, dar foarte fericita ca l-a cunoscut pe Dragnea. Asa se poate rezuma situatia din localitatea Salaele, locul in care a copilarit Liviu Dragnea. Pe peretii primariei se afla numeroase tablouri cu seful PSD.

De asemenea, numele lui Dragnea a fost inscriptionat cu litere de aur, informeaza Digi24.

Judecatoria Turnu Magurele a hotarat saptamana trecuta demararea procedurii de executare silita a Primariei comunei Saelele, la solicitarea societatii Tel Drum.

Potrivit judecatorilor din Teleorman, localitatea trebuie sa plateasca suma de 2.353.434,42 lei, compusa din 941.376,68 lei reprezentand debit principal, 1.411.857,74 lei reprezentand penalitati si 200 de lei cheltuieli de judecata. Primaria nu a contestat decizia prin care a fost stabilita suma.

Potrivit DNA, firma Tel Drum ar fi controlata de Liviu Dragnea.

In vara anului 2016, Liviu Dragnea a luat parte la inaugurarea unui camin pentru batrani in comuna Saelele si a asistat la un meci de fotbal din finala Cupei Teleormanului, primind si o diploma de excelenta pentru „implicarea in dezvoltarea comunei Saelele si contributia adusa la cresterea nivelului calitativ al fotbalului din judetul Teleorman”.

Primaria din Saelele este condusa inca din 2004 de pesedistul Gabriel Carjan. El a devenit cunoscut in urma cu patru ani cand, in calitate de fost profesor la scoala din localitate, a dat in judecata primaria pe care o conducea si a cerut plata unor dobanzi la diferentele salariale pe care le obtinuse printr-o alta hotarare judecatoreasca.

Sursa: Aktual24.ro

Share Page

Close