Stirea Zilei

Cele mai eficiente tratamente naturiste pentru basici! Asa scapi de ele fara sa te usture!

Basicile pot sa apara si de la incaltamintea neadecvata, dar si de la mersul la sala sau daca te arzi in bucatarie. Iti spunem ce trebuie sa faci pentru a le ajuta sa se vindece cat mai repede si care sunt cele mai bune tratamente pentru basici! Ce sunt basicile si de ce apar: Basicile sunt vezicule cu lichid care apar cel mai adesea din cauza frictiunii si a arsurilor. Cele mai comune cauze sunt: - frecarea pielii pentru o perioada indelungata de timp - in special la picioare sau la maini; - arsuri solare, arsuri cauzate de atingerea de un obiect incins sau arsuri chimice; - reactii alergice la anumite substante chimice, plante sau materiale. Basicile pot fi cauzate si de anumite infectii: - impetigo - o infectie bacteriana a pielii care determina aparitia de vezicule rosii; - varicela; - herpes.


Citeste si: Pune o felie de roșie cateva minute si o sa fii UIMIT! Cele mai eficiente tratamente naturiste IMPOTRIVA arsurilor solare! Asa scapi de petele maronii de pe maini! Tratamentele naturiste care functioneaza!
Basicile cu lichid - tratament Cel mai adesea basicile se vindeca de la sine. Tratamentele pot ajuta, insa, la calmarea durerii, previn infectiile si grabesc vindecarea. Iata ce poti face: a. Protejeaza zona afectata. Daca basica a fost provocata prin frictiune, evita sa mai porti aceiasi pantofi sau sa mai desfasori activitatea care i-a cauzat aparitia, scrie divahair.ro.

5 oct 16:08