facebook
Monden

Celebra cantareata de muzica populara Ionela Prodan, internata in stare grava la spital!

Ionela Prodan trece prin momente teribile. Cântăreaţa ar fi fost internată pentru probleme la inimă, dar se pare că, de fapt, boala de care suferă aceasta este una mult mai gravă.

Ionela Prodan, 70 de ani, este internată la spital de mai bine de o săptămână. Iniţial, familia a dat de înţeles că artista ar avea probleme la inimă. Lucrurile sunt mult mai grave însă.

„Ionela Prodan a fost internată la Fundeni, dar nu pentru inimă. Are o problemă gravă la pancreas, care i-a provocat şi alte afecţiuni”, a dezvăluit Florin Condurăţeanu,  pentru România TV.

Anamaria Prodan a fost mereu lângă mama sa, dar, de câteva zile zile, femeia o are lângă ea şi pe cealaltă fiică, Anca. Aceasta a venit de urgență în țară de la Las Vegas și s-a oprit direct la Fundeni, semn că lucrurile sunt foarte grave.

Impresara a postat, marţi, o fotografie de ultimă oră în care apare alături de mama sa. Prietenii virtuali au reacţionat imediat şi i-au urat „sănătate”!

Ionela Prodan a slăbit spectaculos în ultima perioadă. A dat jos 25 de kilograme şi acum cântăreşte doar 60 de kilograme.

Share Page

Close