facebook
ACTUALITATE

Celebru lider PSD: Dragnea a ordonat interventia violenta la mitingul din Piata Victoriei!

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, susține că președintele PSD împreună cu membri de partid foarte apropiați au pus la cale atacul violent al jandarmilor împotriva protestarilor la mitingul din 10 august. Afirmația a făcut-o în cadrul unei emisiuni a postului de Televiziune România TV.

„Momentul 10 august a fost foarte bine pus la cale de echipa domniei sale și am informațiile astea din anturajul domniei sale. Eu trebuia să decontez evenimentele politic, iar doamna prefect, juridic. Dar uite că nu a fost așa. Vrea să transforme capitala României, municipiul București și să ajungem precum Beirut”, a declarat Firea, citat de Digi24.

Preşedintele organizaţiei judeţene a Partidului Social Democrat (PSD) Constanţa, Felix Stroe, consideră că primarul Capitalei, Gabriela Firea, „s-a dedat la atacuri de o violenţă extremă şi s-a lansat într-o serie de afirmaţii lipsite de logică şi dovezi, aducând prejudicii grave de imagine partidului”. Stroe spune că probabil prin astfel de afirmaţii Firea doreşte să creeze o ruptură şi excluderea sa din partid. El a precizat că Gabriela Firea face afirmaţii puerile, lipsite de orice fundament, acestea fiind ale unei persoane însetate de răzbunare.

Share Page

Close