facebook
Videoclipul zilei

Celebru lider PSD, nasul de cununie al lui Dragnea: „Să vină Diaspora, că noi ne p***m pe ea!”

Deputatul USR Adrian Claudiu Prisnel a publicat un scurt clip video în care senatorul PSD Niculae Bădălău, nașul de cununie al fiului lui Liviu Dragnea, dansează la un eveniment pe o manea în care solistul cântă „Să vină Diaspora, că noi ne p***m pe ea”.

Acesta nu precizează când a avut loc întâmplarea.

„Imaginile cu Niculae Bădălău, unul dintre cei mai importanți baroni din PSD, cântând de zor: „să vină Diaspora, că noi ne pi**m pe ea” demonstrează încă o dată ura pe care hoții o au față de toți oamenii cinstiți, alungați din România tocmai de acești penali. I-au bătut, i-au gazat în Piața Victoriei, au despărțit sute de mii de mame de copiii lor, iar acum țin să arate cât de mult îi disprețuiesc. Penalii României se adună la nunți, în cercuri mafiote, sfidează cetățenii prin opulență și ne transmit că ei sunt statul. Nu, nu voi sunteți România. România e a oamenilor cinstiți. Vom demonstra asta cu fiecare ocazie: la proteste, la vot, prin implicare politică”, a scris Adrian Claudiu Prisnel.


Nicolae Bădălău neagă însă faptul că s-ar fi cântat așa ceva.

”Eu am fost la petrecerea aia, dar nu am dat o astfel de dedicație. Eu nu dau dedicații la lăutari. Dezaprob în totalitate un astfel de limbaj. Vă rog să mă credeți că nici nu știu când s-a cântat prostia aia. Nu-mi aparține și mă distanțez în totalitate de astfel de lucruri. Cum Dumnezeu să fi spus eu așa ceva? Este greu cu lăutarii și cu ce le mai vine lor prin cap. Ei cântă ce vor ei, dar nu de la mine vin astfel de cuvinte, sub nicio formă”, a declarat Niculae Bădălău, citat de stiripesurse.ro.

Share Page

Close