Stirea Zilei

Celebrul interpret Gheorghe Turda s-a despartit de Lucia Lazar si s-a combinat cu o cantareata cu 23 de ani mai tanara!

Celebrul interpret Gheorghe Turda, unul dintre cei mai apreciați artiști de muzică populară de la noi din țară, anunta ca și-a găsit marea dragoste dupa ce a divortat de sotie. Celebrul rapsod a vorbit  pentru CANCAN.RO despre povestea pe care o trăiește alături de noua lui iubită, care este cu 23 de ani mai tânăra.

”Da, așa este, am o relație cu Nicoleta. Eu sunt un om căruia nu-i place singurătatea, nu pot să stau singur. Nicoleta  este o femeie minunată, de casă și cu o carieră de succes. Așa pe scurt, ce să vă spun despre ea: A fost căsătorită, a divorțat și are un băiat care acum este la facultate, este o mamă minunată. Pe lângă faptul că este solistă de muzică populară este și profesoară. A fost o fată necăjită, a fost greu încercată de soartă.  A fost înfiată de niște rude ce locuiesc în zona Buzăului”, a mărturisit Gheorghe Turda, pentru cancan.ro.

”Va ști lumea ce, deocamdată, știm doar… noi! Octombrie, 25 octombrie. Iubirea s-a născut în… toamnă. Și-au trecut zile, multe zile. Și zilele s-au făcut luni. Mesaje, apeluri și dorința de a spune «Da!» Nu acel «Da!» din fața stării civile, ci acel «Da!» de a fi împreună. (…) Am lăsat lumea în… lumea ei și mi-am urmat destinul. Am spus «Da!”, vreau sa fiu fericită! Și am dat curs IUBIRII mele”, a fost mesajul prin care Nicoleta Voicu și-a declarat sentimentele pe care le are față de îndrăgitul artist de muzică populară Gheorghe Turda și prin care a dezvăluit relația pe care o are cu acesta.

25 apr 11:51