facebook
Media PLAN

Cine este noul sot al Danei Grecu de la Antena 3?

Cele mai noi informaţii în legătură cu divorţul Danei Grecu de tatăl copiilor săi au scos la iveală adevăratul motiv al despărţirii după mai bine de 20 de ani de la nuntă. Sursele Cancan.ro spun că prezentatoarea TV şi Bogdan Grecu au divorţat de mai bine de două luni.

Actele separării oficiale au fost semnate la notar şi ei s-au despărţit pe cale amiabilă.

Dana Grecu şi soţul ei au divorţat la notar pe 18 octombrie 2017, potrivit surselor, care au mai declarat pentru cancan.ro că vedeta s-a recăsătorit cu un medic stomatolog din Piteşti la doar o lună de la divorţ.

Astfel, pentru mulţi dintre prietenii fostului cuplu nu Bogdan Grecu este vinovat de destrămarea familiei, ci chiar realizatoarea TV, care se pare că avea totul pegătit: mai întâi a trecut pe la notar ca să se despartă de tatăl copiilor săi şi apoi să se căsătorească. Ea îi are din primul mariaj pe David, de 14 ani şi Mihaela, 11 ani.

În urmă cu câteva zile, prezentatoarea a spus că numele ei este Dana Chera, nu Dana Iosifescu, aşa cum era numele de familie înainte să se mărite cu Bogdan Grecu. Noul sot se numeste Adrian Chera si are o clinica stomatologica in Pitesti!

„Dacă toată lumea te întreabă de ce nu mai fac emisiune în fiecare zi înseamnă că este o foarte mare răspundere pentru mine. Înseamnă ce ce am făcut, nu am făcut rău. Înseamnă că mă gândesc (n.r.: dacă să facă emisiuni în fiecare zi), ceea ce fac fac cu mare răspundere şi cu mare dragoste şi ştii foarte bine că lucrurile pe care le fac, le fac cu toată energia mea. Pe mine mă cheamă Dana Chera”, a mărturisit Dana Grecu la o emisiune de la Antena 3.
Sursa: Cancan.ro

Share Page

Close